Webshop

Deze natuurlijke huidverzorgingsproducten bevatten kruiden, oliën en extracten die zonder synthetische pesticiden of genetisch gemodificeerde ingrediënten zijn geproduceerd.  De producten bevatten geen dierlijke producten en zijn ook niet getest op dieren.  De producten worden door een groep mensen getest.

Webshop

Op deze site vind je enkel natuurlijke en/of biologische producten die je helpen te ontzuren en ontslakken (opgebouwde afvalstoffen). Je lichaam hoeft dus geen energie te verspillen in het afbreken van onnatuurlijke stoffen.  Je kan deze energie dus volop besteden aan andere zaken.  Het spreekt voor zich dat natuurlijke producten beter zijn voor je lichaam, jezelf en het milieu.

Ook de andere producten zijn gekozen, omdat ze vrij zijn van chemische bestanddelen. De P. Jenschura producten (thee en ontbijtgranen) bezitten een bio-label.  De Zell power mineralen zijn lachtose- en glutenvrij.  De Sui Bian Guo  pruimen hebben een Halal-label.  De pH-Cosmetics producten bevatten enkel natuurlijke stoffen.