PH Neutrale zeep en huidverzorging

Natuurlijke schoonheid begint met een gezonde huid. Soms kan onze huid uit balans raken door verschillende factoren, wat kan leiden tot huidproblemen.

Het is belangrijk om de natuurlijke balans van je huid te herstellen. - Dit geldt voor droge huid, rode plekken, acne en gevoeligheid. - Zo krijg je een stralende teint en een gezonde uitstraling.

Bij Afrodite verzorgingsproducten begrijpen we hoe belangrijk het is om de balans van de huid te herstellen. We hebben zorgvuldig producten uitgekozen. Deze producten zijn ontworpen om je huid te hydrateren. Ze helpen ook om je huid in balans te houden.

pH-neutrale huidverzorging kan je huid helpen. Geef je huid de zorg en aandacht die het nodig heeft. Ontdek hoe dit werkt. Laat ons je helpen om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen, elke dag opnieuw.

Huidverzorging

Wat is PH Neutraal?

"PH-neutraal" verwijst naar een product dat een pH-waarde heeft die dicht bij de natuurlijke pH van de huid ligt, meestal rond de 5,5. De pH-schaal meet de zuurgraad of alkaliteit van een stof. De schaal loopt van 0 (zeer zuur) tot 14 (zeer alkalisch). Een pH van 7 wordt als neutraal beschouwd.

PH-neutrale huidverzorgingsproducten helpen de natuurlijke balans van je huid te behouden. Je huid is van nature een beetje zuur. Door producten te gebruiken met dezelfde pH-waarde als je huid, kun je irritatie en droogheid verminderen. Dit is vooral handig voor mensen met een gevoelige huid."

Waarom gebruik maken van basische huidverzorging?

Het gebruik van pH-neutrale huidverzorgingsproducten biedt verschillende voordelen:

  • Behoud van de natuurlijke huidbarrière: Dit beschermt de huid tegen schadelijke bacteriën, chemicaliën en andere irriterende stoffen. De natuurlijke pH van de huid helpt hierbij. Dit wordt geholpen door de natuurlijke pH van de huid. pH-neutrale producten helpen deze natuurlijke barrière te respecteren en te behouden.
  • Behoud van de natuurlijke huidbarrière: De natuurlijke pH van de huid helpt de huidbarrière te behouden, die essentieel is voor het beschermen van de huid tegen schadelijke bacteriën, chemicaliën en andere irriterende stoffen. pH-neutrale producten helpen deze natuurlijke barrière te respecteren en te behouden.
  • Vermindering van irritatie: Producten met een pH-waarde die dicht bij die van de huid liggen, zijn minder waarschijnlijk irriterend. Ze kunnen helpen bij het voorkomen van roodheid, jeuk, en andere ongemakken die vaak worden veroorzaakt door het gebruik van producten met een hoge pH-waarde.
  • Geschikt voor alle huidtypes: pH-neutrale producten zijn over het algemeen geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid. Ze zijn mild en minder waarschijnlijk om de huid uit te drogen of te irriteren, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
  • Balans van de talgproductie: Een juiste pH-balans kan helpen bij het reguleren van de talgproductie van de huid. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen met een vette huid, omdat het kan helpen bij het verminderen van overtollige olie en het voorkomen van acne.
  • Verbetering van de effectiviteit van andere producten: Door de pH van de huid te behouden, kunnen pH-neutrale producten helpen bij het optimaliseren van de effectiviteit van andere huidverzorgingsproducten die worden gebruikt, zoals moisturizers en serums. Dit komt omdat een gezonde pH-balans de huid beter in staat stelt om actieve ingrediënten op te nemen.

Ons assortiment

Ontdek ons assortiment basische producten bestaande uit douchegel, bodylotion, peelings, olies, crèmes en meer.

Bodylotion PH Neutraal

Onze pH-neutrale bodylotions zijn ontworpen om de huid te hydrateren en te verzorgen zonder het natuurlijke evenwicht ervan te verstoren. Onze bodylotions bevatten voedende ingrediënten. Ze zijn speciaal samengesteld om de pH-balans van jouw huid te respecteren.

Onze bodylotions bieden langdurige hydratatie. Ze bieden ook bescherming voor jouw huid. Ze bieden langdurige hydratatie en bescherming.

Douchegel PH Neutraal

Onze pH-neutrale douchegels zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke balans van jouw huid te respecteren en te behouden. Verrijkt met milde ingrediënten reinigen ze jouw huid grondig zonder deze uit te drogen of te irriteren. Onze douchegels helpen jouw huid gehydrateerd en zacht te houden, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een verfrissende en luxe douche-ervaring.

PH Cosmetics

pH Cosmetics is sinds 2002 expert op het gebied van pH neutrale gezichts-, haar- en huidverzorgingsproducten. De producten worden ontwikkeld in lijn met de Europese cosmetica regels en zijn compleet veilig in gebruik.

Laat u adviseren

Heb je vragen over welke thee het beste past bij jouw probleem of jouw wensen? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Stuur je vraag naar info@afroditeverzorgingsproducten.be en wij zullen je zo snel mogelijk adviseren.