Detox thee: Kruidenthee ontzuren en ontgiften

Detox thee ondersteunt het ontgiften en het ontzuren van het lichaam en brengt het lichaam in balans. Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je lichaam te ondersteunen met het zuiveren van het lichaam? Zoek dan niet verder. Ons assortiment natuurlijke thee varianten bevat de detox thee voor jou.

Detox thee

Waarom ontzurende thee

Waarom ontzurende thee? In het moderne leven komen we constant in aanraken met zuren en slakken. Bijvoorbeeld door ongezond eten, stress en leefomgeving. Als deze zuren en slakken in het lichaam blijven dan kan dit zorgen voor extra vet, cellulitis en een opgeblazen gevoel.

Regelmatig gebruik maken van ontzurende thee ondersteunt het lichaam bij ontzuren. De samenstelling van de thee is speciaal ontwikkeld. Natuurlijke kruiden en planten zijn samengesteld tot een heerlijke thee welke bedoeld zijn om toxische stoffen te neutraliseren en los te maken.

Heb je interesse in ontzuren en ontslakken, drink dan voldoende water en laat je adviseren door een expert. Wij helpen u graag met het selecteren van de juiste producten.

Zuur Base thee

Zuur-Base thee of alkalische thee is bedoeld om de pH-waardes van het lichaam in balans te houden. Onze kruidentheeën zijn geschikt om te gebruiken bij een Zuur-Base dieet of als ondersteuning bij het in balans brengen en houden van de Zuur-Base balans.

De voordelen van ontgiftende thee

Door dagelijks te genieten van onze ontgiftende thee profiteer je van de voordelen van ontgiftende thee. De thee kan in een detox ondersteunen met.

  • Ontgifting: Verwijder schadelijke stoffen en ondersteun je lichaam bij het natuurlijke reinigingsproces.
  • Boost van energie: Ervaar een natuurlijke energieboost dankzij de revitaliserende kruidenmix.
  • Verbeterde spijsvertering: Ondersteun een gezonde spijsvertering en verminder het opgeblazen gevoel.
  • Gewichtsbeheersing: Detox thee kan helpen bij het verminderen van vochtretentie en ondersteunt gewichtsbeheersing als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Afslanken met thee

Met detox thee kun je jouw gewichtsverlies ondersteunen. Echter is de thee natuurlijk geen wondermiddel. De thee is in eerste instantie bedoeld om het lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Hierbij kan er sprake zijn van afslanken door en verbeterd metabolisme en een betere darmflora waardoor de stoelgang verbeterd.

Als je geïnteresseerd bent in afslanken, is het raadzaam om een gezonde levensstijl aan te nemen met een gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Ons assortiment detox thee

Wij hebben momenteel twee soorten detox thee in ons assortiment.

  • De P. Jentschura: kruidenthee wordt toegepast om de stofwisseling te stimuleren en te ontzuren.
  • De Sui bian guo: is een groene pruim die je help bij het ontgiften en ontzuren van je lichaam. De Sui bian guo heeft een positieve werking op de darmen. Bij heel wat mensen heeft ze een vermindering van het buikvolume tot gevolg.

Afrodite adviseert je graag

Heb je vragen over welke thee het beste past bij jouw probleem of jouw wensen? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Stuur je vraag naar info@afroditeverzorgingsproducten.be en wij zullen je zo snel mogelijk adviseren.