Thee: wat doet kruidenthee met je lichaam?

Geschreven op 27 september 2018 door Leen Craeymeersch | 1775 keer bekeken

In ons gamma vind je twee soorten kruidenthee. Deze bestaan beiden enkel uit natuurlijke kruiden. Beiden merken hebben een bio-label. De kruidenthee bevordert het ontzuren en ontslakken van het lichaam en het regelen van het zuur-base balans.

De P. Jentschura kruidenthee wordt toegepast om de stofwisseling te stimuleren en te ontzuren. P. Jentschura 7x7 Kruidenthee ter stimulering en ondersteuning bij het ontzuren. Deze thee levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base-huishouding.

P. Jentschura 7x7 Kruidenthee bevat kruiden, zaden, specerijen, wortels, vruchten en een grote hoeveelheid van sporenelementen en mineralen. Veel van de gebruikte kruiden komen uit de vrije natuur. De uitgebalanceerde samenstelling van Jentschura 7x7 Kruidenthee zorgt voor de unieke, aangename smaak en de goede verteerbaarheid van de Jentschura 7x7 Kruidenthee.

49 ingrediënten Waardevolle, werkzame stoffen uit de natuur:
tijm*, kaneelschil*, melissebladeren*, citroengras*, citroenschil*, lavaswortel*, marjoleinkruid*, wilde tijmkruid*, smalle weegbreekruid*, wijngaardbladeren*, hysopkruid*, ijzerhardbladeren*, appel*, artisjokkruid*, daslookkruid*, boekweitkruid*, venkelvruchten - zoet*, komijn*, zilveren lindebloesem*, rozemarijnbladeren*, zoethoutwortel*, anijsvruchten*, basilicumbladeren*, rozebottelschil*, lavendelbloemen*, longkruid*, bonenkruid*, aardbeibladeren*, eucalyptusbladeren*, vlierbloesem*, bessenbladeren*, koriander*, karwijvruchten*, paardebloembladeren*, sinaasappelschil*, hopbloesem*, brandnetelbladeren*, braambesbladeren*, dillevruchten*, blauwe bosbesbladeren*, hibiscusbloesem*, frambozenbladeren*, gemberwortel*, kardamom*, goudsbloembloesem*, dragonbladeren*, dillekruid*, blauwe bosbes vruchten*, rozenbloembladeren*
(* De ingrediënt zijn uit ecologische/biologische landbouw).

De Alka kruidenthee houdt de zuur-base in balans.  Alka® Thee is samengesteld uit een optimale verhouding van 52 verschillende soorten kruiden waardoor de selectie het gehele spectrum bevat van elementen waaruit het lichaam bestaat.  Door deze brede kruidenvariatie kan ‘Alka® Thee’ dagelijks worden gedronken om het lichaam te ontzuren.  U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse mild kruidige thee.   Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie.  Het zorgt voor de afvoer van overtollig zuren en verbetert de stofwisseling.  Daarnaast ondersteunt het de reiniging van de blaas, de lever en de nieren. 

Hoe werkt ontzuren met Alka® Thee?

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Zure afvalstoffen worden zo uit het lichaam afgevoerd. Alka® Thee is speciaal voor u samengesteld uit maar liefst 52 verschillende soorten kruiden voor een optimale reiniging van uw lichaam1).

Daarnaast is Alka® Thee ook erg lekker. U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse mild kruidige thee. Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie. Het zorgt voor de afvoer van overtollig zuren en verbetert de stofwisseling3). Daarnaast ondersteunt het de reiniging van de blaas, de lever en de nieren2).

Alka® Thee

 • Een uitgebalanceerde selectie van 52 zorgvuldig gekozen kruiden 
 • Voor het dagelijks ontzuren van uw lichaam1)
 • Heerlijke frisse, mild kruidige smaak voor ieder moment van de dag
 • Lekker en gezond, cafeïne- en looizuurvrij 

Drink dagelijks 3 tot 5 koppen Alka® Thee. Hoe meer koppen u drinkt des te intensiever gaat u ontzuren. Drink Alka® Thee ook bij uw maaltijden om de spijsvertering te verbeteren3).

Alka® Thee is onmisbaar in een gezond, ontzuurd en vitaal leven.

 • Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via de nieren en urinewegen1)
 • Draagt bij tot een gezonde blaas en een gezond urinewegstelsel2)
 • Ondersteunt een goede spijsvertering3)
 • Met natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem4)
 • Helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden5)
   

1) Venkel, matébladeren, lavas, frambozenblad, graswortel
2) Paardenbloemwortel, heermoes, agrimonie
3) Kamille, frambozenblad, pepermuntblad
4) Kurkuma, vlier, rozemarijn, kamille, tijm
5) Matébladeren, vlier, graswortel.