Mineralen gebruiken?

Geschreven op 8 november 2018 door Leen Craeymeersch | 1788 keer bekeken

Basische mineralen, zoals magnesium, kalium, calcium en natrium, zijn noodzakelijk om de zuur-base balans in het lichaam in evenwicht te houden.  Krijgt u via uw voeding te weinig van deze mineralen binnen of heeft u extra nodig tijdens een ontzuring kuur, dan is het goed om uw dagelijkse voeding aan te vullen met een basische mineralenpreparaat.

JCH Zellpower capsules
JCH Zellpower is een lactose-vrij en glutenvrij basisch vitaminen, mineralen en sporenelementen rijk voedingssupplement.   JHC Zellpower dient ter ondersteuning bij het ontzuren van het lichaam en indien we een tekort aan opname van vitaminen en mineralen uit onze voeding hebben.  JCH Zellpower wordt tevens ter ondersteuning gebruikt wanneer het lichaam meer ondersteuning nodig heeft zoals bijvoorbeeld bij inspanning (sport), stress of tijdens de wintermaanden.  De natuurlijk voorkomende vitaminen, mineralen en sporenelementen in JCH Zellpower kunnen door het lichaam goed worden opgenomen.

 

JCH Zellpower capsules Spezial C
JCH Zellpower Spezial C is een lactose-vrij en glutenvrij voedingssupplement.  JCH Zellpower Spezial C wordt door een hoog gehalte aan vitamine C (gewonnen uit de Acerola kersen) gekenmerkt  Bevat ook Reishi paddestoel extract, co-enzym Q10 en paardebloem extract.  Deze combinatie ondersteunt de cellen in het bijzonder tijdens oxidatieve stress.

 

JCH Zellpower capsules Spezial B
JCH Zellpower Spezial B is een lactose-vrij en glutenvrij voedingssupplement.  JCH Zellpower Spezial B bevat een hoge dosis vitamine B-complex, ter ondersteuning van de zenuwcellen.

 

Zellpower Sango Koraal - capsules

Sango Koraal capsules bevat de basische mineraalstoffen calcium en magnesium die ter ondersteuning dienen voor het lichaam.  De capsules zijn lactose en glutenvrij.