7*7 kruidenthee - P. Jentschura

Geschreven op 18 juni 2024 door Leen Craeymeersch | 40 keer bekeken

De 7x7 Kruiden Thee van P. Jentschura is een unieke blend van 49 verschillende biologische kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems. Deze thee is niet alleen heerlijk van smaak, maar biedt ook een schat aan gezondheidsvoordelen. 

Gezondheidsvoordelen

De 7x7 Kruiden Thee is rijk aan essentiële oliën en antioxidanten die het lichaam helpen ontgiften en de spijsvertering ondersteunen. Het helpt ook bij het in balans brengen van de pH-waarde van het lichaam, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid.

Veelzijdigheid

Deze thee is niet alleen voor het drinken. Het kan ook worden gebruikt in soepen, sauzen en zelfs gebak voor een extra vleugje smaak en voedingswaarde.

Bereiding

Het bereiden van de 7x7 Kruiden Thee is eenvoudig. Voeg gewoon een theelepel van de kruidenmix toe aan een kop kokend water, laat het 2-3 minuten trekken en geniet ervan. Voor een sterkere smaak, laat de thee langer trekken.

Duurzaamheid

P. Jentschura zet zich in voor duurzaamheid. De kruiden voor de 7x7 Kruiden Thee worden biologisch geteeld en de verpakking is volledig recyclebaar.

 

Of je nu op zoek bent naar een gezonde drank om je dag te beginnen, of een smaakvolle toevoeging aan je maaltijden, de 7x7 Kruiden Thee van P. Jentschura is een uitstekende keuze. Probeer het vandaag nog en ontdek de kracht van deze bijzondere mix van 49 kruiden. Je lichaam zal je dankbaar zijn!