Waarom de Sui Bian Guo gebruiken?

Geschreven op 13 september 2018 door Leen Craeymeersch | 1924 keer bekeken

Het hoofddoel van Sui Bian Guo is om het lichaam te reinigen van afvalstoffen en gifstoffen. Sui Bian Guo is een gefermenteerde groene pruim die wordt gebruikt als een drager van natuurlijke kruiden en planten.  Honing wordt enkel gebruikt om alle ingrediënten te binden en te fermenteren.  

Het is een functionele fruit dat geen chemicaliën, kunstmatige stoffen of conserveringsmiddelen bevat, maar puur bestaat uit natuurlijke kruiden en planten. De pruim heeft een overvloed aan enzymen, calcium, ijzer, natrium, mangaan en andere zuren die vitaal zijn voor het menselijk lichaam. Het is alkalische fruit. Alkalische stoffen zijn zeer goed voor mens tegen ziekte. De pruim zuivert het bloed, bevordert de stofwisseling, ontgift het spijsverteringssysteem en verhoogd de beweging van de darmen.

Sui Bian Guo ontgift het lichaam van afvalstoffen. De vervuiling van ons milieu en daarmee onze voeding, neemt steeds meer toe.  Dit betekent dat ons lichaam ook steeds meer vervuild raakt.  Het ontgiften van het lichaam is daarom in deze tijd bijzonder belangrijk. Veel van de wereldwijd geproduceerde chemicaliën zijn in ons bloed en ons lichaamsvet terug te vinden, wat uiteraard tot allerlei gezondheidsproblemen kan leiden. Ontgiften van het lichaam kan veel chronische maar ook acute klachten verhelpen en voorkomen.  

Ook de pit van de pruim kan je gebruiken. Je kraakt de pit en de noot erin kan je eten. Deze noot omvat een enzym laagje.

Wat is te verwachten bij het gebruik van Sui Bian Guo?

Er zijn diverse manieren waarop u zelf de vervuiling van het lichaam kunt beperken. Deze manieren hebben vooral te maken met eetgewoonten.  Het is bijvoorbeeld belangrijk om biologische groenten en fruit te eten, minstens twee liter water per dag te drinken en suiker, alcohol en geraffineerde koolhydraten zoveel mogelijk te mijden.  Maar ook het gebruik van zeep-, doucheproducten en bepaalde dag- en nachtcrèmes kunnen voor vervuiling zorgen. Na het ontgiften van het lichaam met onze Sui Bian Guo, is er sprake van zowel een gereinigd lichaam als ook een gereinigde geest.

Er is dan ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en rust, u heeft meer energie en voelt zich vitaler. Bovendien is de spijsvertering verbeterd en is het gemakkelijker om op gewicht te blijven. Veel patiënten hebben na het ontgiften van het lichaam de kracht en wil om zich een gezondere levensstijl aan te meten.

Wat kunt u van ons verwachten?

De Sui Bian Guo kan op diverse manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het eten, of na eten, met water, zonder water, voor het slapen etc. etc. Het is van belang dat de Sui Bian Guo op de juiste manier gebruikt wordt, zodat u een optimale resultaat kan behalen.